Termeni & Conditii


Termeni si Conditii, Preţuri si Livrare
Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a sitului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie de pe site sau intrerupe orice activitate pe site.
Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila.
Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.
Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Arta Monumentala SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Arta MonumentalaSRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Arta Monumentala SRL, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la arta@artamonumentala.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.
Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Firma Arta Monumentala isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor fara o notificare prealabila. Ultima versiune a prevederilor se poate afla la pagina "Termeni si conditii".  
Confidentialitatea datelor  
Arta Monumentala duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Arta Monumentala se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii). Arta Monumentala SRL si www.artamonumentala.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.  
Actualizarea site-ului  
Site-ul este actualizat zilnic de Luni pana Vineri in functie de cantitatea de informatie care trebuie revizuita. In eventualitatea unei comenzi la un produs al carui pret nu a fost actualizat conform ofertei din ziua respectiva, acesta va fi actualizat automat de persoana care proceseaza comenzile si veti fi informat despre acest fapt in momentul validarii telefonice a comenzii.  
Prezentarile pentru produse  
Prezentarile de produse din paginile site-ului www.artamonumentala.ro sunt cu scopul de a oferi vizitatorilor informatii aditionale si opinii profesionale. Arta Monumentala nu intentioneaza in nici un fel sa induca un potential client in eroare si de aceea orice decizie de cumparare nu trebuie luata exclusiv pe baza unei fotografii de produs.  
Pretul produselor  
Preturile finale vor fi exprimate in lei noi (RON), incluzand TVA 24%. Preturile exprimate in Euro reprezinta preturile de referinta. In eventualitatea unui produs afisat cu un pret incorect datorita erorilor de tip tipografic, informational, tehnic etc., Arta Monumentala isi rezerva dreptul de a refuza / anula orice comanda pentru acel produs si va proceda in cel mai scurt timp la corectarea / eliminarea greselii respective. Contravaloarea comenzilor poate fi achitata doar in Lei (RON).  
Procesarea comenzilor  
Comenzile sunt procesate (validate si livrate) in cel mai scurt timp posibil, fara a se depasi 2 zile lucratoare incepand de la lansarea comenzii si / sau receptionarea banilor in contul Arta Monumentala SRL. Confirmarea existentei in stoc a produsului (produselor) comandat(e) este facuta in momentul validarii comenzii. Comenzile sunt onorate in ordinea primirii lor si exclusiv in limita stocului disponibil. In situatii exceptionale (perioade de varf, stoc zero, vacante, comenzi speciale, etc.) pot aparea intarzieri in operatiunile de validare si livrare a comenzilor. Comenzile nu sunt procesate in weekend-uri.  
Schimbarea si anularea comenzilor  
Este posibila schimbarea sau anularea la cerere a comenzilor exceptie facand cazurile in care comanda respectiva a fost deja livrata. Pentru acest lucru va rugam sa ne contactati telefonic (0741-036655) in intervalul orelor de lucru: Luni - Vineri: 10:00 - 17:00.  
Promotii si oferte speciale  
Toate promotiile si ofertele speciale prezentate pe site sunt valabile exclusiv in limita stocului disponibil.  
Declinarea responsabilitatii  
Arta Monumentala SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Arta Monumentala incearca sa prezinte cat mai complet posibil produsele comercializate (poze, caracteristici tehnice, pret ), dar datorita volumului de produse aflate in baza noastra de date, Arta Monumentala nu garanteaza ca descrierea acestora sau alt continut al acestui site este exact, complet actualizat sau fara erori. Produsele livrate, pot diferi de imaginile aflate pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau design-ului de catre producatori fara notificarea prealabila a acestora.  
Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre componentele achizitionate de pe acest site si cele pe care le detineti sau urmeaza sa le achizitionati din alte surse nu fac obiectul responsabilitatii Arta Monumentala SRL.  
Activitatea de comercializare si distributie din oferta site-ului este conditionata de corectitudinea datelor furnizate de client in formularul de comanda. Arta Monumentala SRL nu fi poate fi facuta responsabila in nici un fel pentru diversele prejudicii sau pagube rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii se reduce la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv. 

​Preţuri si Livrare
Toate materialele prezentate pe site SUNT PE STOC. 
Toate preturile contin TVA. Comanda minima este de 100 lei.
Livrarea se face in ziua comenzii (in zilele lucratoare). Toate comenzile facute pana in ora 13 vor ajunge la destinatie a doua zi (in orice localitate de pe teritoriul Romaniei). Plata se poate face in sistem RAMBURS prin TRANSFER BANCAR sau prin PAYPAL.
Preţuri produse - Toate preturile afisate pe www.artamonumentala.ro au toate taxele incluse. Taxa de transport si taxa pentru plata ramburs nu este inclusa in pret . Daca aveti deja un cont va puteti autentifica imediat. Daca nu aveti cont va invitam sa va inregistrati.
Stocuri - Toate materialele de pe site sunt pe STOC .
Livrare - Taxa de transport - Livrarea se face numai prin coletarie rapida in termen de maxim 24 de ore de la momentul  comenzii. Produsele vor fi ambalate corespunzator, in vederea mentinerii integritatii si calitatii acestora pe durata transportului. Comenzile efectuate sambata si duminica vor fi expediate luni. Comenzile efectuate pana la ora 13 sunt expediate in ziua respectiva, comenzile efectuate dupa ora 13 urmand a fi expediate a doua zi.
Costuri de livrare
Toate produsele for fi expediate prin programul PARTENER al firmei de curierat CARGUS, Cargus Express Partener pe care va invitam sa o vizitati la pagina http://www.cargus.ro/new/id-82.vim sau prin firma de curierat Fan Curier http://www.fancourier.ro/ .
Serviciul ramburs
- 12 RON + 2% din valoarea declarată/ expediere (include şi asigurarea 100% a expedierilor)
TARIFELE NU CONTIN TVA! SE MAI ADAUGA INDICE COMBUSTIBIL  ( vezi http://www.cargus.ro/new/index.php )
ZONE CARGUS si FAN CURIER vezi la http://www.cargus.ro/new/id-21.vim SAU http://www.fancourier.ro/
Modalitati de livrare - Livrarea comenzilor se efectueaza numai prin coletarie rapida. Puteti alege locatia, la birou, acasa sau o alta adresa mentionata. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Mentiunile legate de eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii. Se intocmeste un proces verbal de constatare sau se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.
Conditii speciale - In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.